Celeb vagyok, ments ki innen!

Dér Heni kész a kalandra

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 10. 14:00

Edzésekkel hozza magát formába a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorra.


Heni a Cool stúdiójában elárulta, a kalandhoz elengedhetetlen a megfelelő kondíció, ezért – Horváth Évához hasonlóan – ő is kemény edzéseken vesz részt. Emellett leszögezte, agyban is ott kell lenni majd, hiszen a dzsungelben a túlélés nem csak erő kérdése. Ami a kihívásokat illeti, vendégünk bevallotta, mindentől fél. Éppen ezért nem is hirdeti, pontosan mi rémiszti meg a legjobban, hiszen a helyszínen úgyis minden változhat a körülményektől függően.

– A műsor önismereti edzőtábor is egyben. Mindenki meglátja majd, milyen feladat hogyan hat rá.

Heni ezután beismerte, egyáltalán nem jártas a vadon fortélyaiban, eddig még a sátrazást is elkerülte, amikor csak tehette. Éppen ezért biztos abban, lesznek majd nehéz pillanatok kint tartózkodása során, de igyekszik helytállni.

– A rossz dolgokra nem is gondolok még. A lényeg, hogy biztosan jó buli lesz, ráadásul nagyon kellemes csapat verődött össze. Egyedül Benkő Dánieltől félek egy kicsit.

Heni őszintén beismerte, nem tudja melyik lenne a jobb: ha már az elején kiesne, vagy ha a végéig maradhatna, mindenesetre mindent megtesz saját és a tévé előtt ülők szórakoztatása érdekében.

Címlapról ajánljuk