Celeb vagyok, ments ki innen!

Falusi Mariann

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 3. 12:02

Énekesnő

A Ki mit tud?-on jazzénekes kategóriában indult és tehetségét meg is jutalmazták: őt találták a legjobbnak, így abban az évben, jazzének kategóriában ő nyert. 1985-ben folytatódott a sikersorozat, hiszen Kubából fesztiválgyőztesként térhetett haza. Évekig a Stúdium Dixilend szólóénekese volt, játszott a Pesti színházban, Szegeden, Diósgyőrben és Szolnokon. 1988-tól a maga ura lett és szabadúszóként dolgozott. Lang Györgyivel létrehozta a Pa-dö-dö együttest, mellyel sikert sikerre halmoztak. Évekig vezetette a RTL Klub Reggeli című műsorát és jelenleg is rádiós műsorvezető. Sokoldalúságát most a Csillag születik zsűritagjaként, és a Vacsoracsatában is megmutatta.

- Amikor felkértek a Celeb vagyok, ments ki innen! c. produkcióba, mennyit gondolkodtál azon, hogy belevágj-e?

Egy másodpercet sem. Rögtön tudtam, hogy ott a helyem!


- Mi az az elsődleges szempont, amiért igent mondtál a felkérésre?


Mert szeretek izgalmasan és változatosan élni, mindent kipróbálni, utazni, kicsit talán borzongani, és kipróbálni a határaimat..



- Voltak-e olyanok, akik határozottan le akartak beszélni erről a „küldetésről”?

Nagyonis sokan, elsősorban Györgyi. Voltak olyanok is, akik direkt ezért telefonáltak rám, hogy felhívják a figyelmemet arra, hogy a valóságshow-k ma már annyira durvák, és az emberek tűréshatára annyira nehezen piszkálható, hogy az új műsor biztosan arra hajaz, hogy valaki meghaljon... Persze olyanok is voltak, és szerencsére ők vannak többen, akik szerint az ilyesfajta dolgokat nekem találták ki, mert itt a józan paraszti észnek és természetes hozzáállásnak, ami a helyeslők szerint nekem van, jó hatása lehet.


- Akarsz-e ezzel valaki(k)nek bizonyítani?

Nem, senkinek sem. Ha a felkérésre nemet mondtam volna, és az év végén visszatekintenék 2008-ra, biztos nagyon-nagyon-nagyon sajnálnám, ha kimaradtam volna ebből a lehetőségből. És ez fontos! Főleg akkor, ha a tévéképernyőn keresztül is jó lesz a buli.


- Mit vársz tőle, mit hoz majd ki belőled az ottani élet?


Semmi olyat nem szeretnék ott csinálni, amit itthon ne csinálnék. A többiekkel remélem összetartó csapatot tudunk kialakítani a feladatok és a tábori élet megszervezéséhez és végrehajtásához. Úttörőnek lenni jó…



- Mi az az egy személyes tárgy, amit magaddal viszel Argentínába?

Az utazós mackómat. Ő ha akar, ha nem, mindenhová elkísér!


- Mit gondolsz, mi fog a legjobban hiányozni az itthoni dolgok közül?

Az elején semmi és senki, mert izgalmas lesz, jól elleszek! Aztán bizonyára elkezdenek hiányozni a szeretteim. És bevallom a könyv-net-telefon-zenelejátszó négyes, na jó, és a televízió is.

- Kivel fogsz szerinted nagyon jól kijönni, esetleg összebarátkozni?

Bárdosi Sanyi és a Horváth Éva nekem nagyon bejönnek emberként, de előre nem szeretnék ítélni.

- Kivel nem fogsz szerinted kijönni?

Aki agresszív lesz, akár testileg (és ebbe beletartozik már a hangoskodás is), akár lelkileg próbálja befolyásolni játékostársait, vagy sakkban akarja tartani a társait, annak biztosan meggyűlik majd a baja velem.

- Van-e valamilyen fóbiád, mitől félsz a legjobban?

A kígyók és a magasból ugrás nekem nagyon nem jönnek be, bár lehet, hogy egy kígyót meg mernék már fogni, talááááán….

Címlapról ajánljuk