Celeb vagyok, ments ki innen!

Steiner Kristóf az RTL Klub képernyőjén

rtl.hurtl.hu

2008. augusztus 22. 19:57

A Rettegés fokában már bizonyított, most a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshowban fog.

Kristófra nézve senkinek sem az erős, határozott férfiak jutnak az eszébe. Senki sem hinné, ám a hazai zenetévé ex-műsorvezetőjében sokkal több kurázsi van, mint azt gondolnánk. A Rettegés fokában már bizonyított, elszántságával és bátorságával maga mögé utasította az összes vetélytársát, vajon ez ismét sikerül neki?

- Tudom, hogy a külsőm alapján senki sem gondolná rólam, de nagyon bevállalós típus vagyok. Éppen ezért is mondtam igent az RTL Klub felkérésére. Igaz egy kicsit izgulok, másrészt azonban örülök.

Az ex-műsorvezető, aki most egy trend- és popkultúra magazin felelős szerkesztője, tudja jól, hogy mi vár rá, de egy cseppet sem zavarja.

- Angliában nagy népszerűségnek örvend ez a valóságshow, így amikor ott pihentem, én is megnéztem egy-két részét. Mondanom sem kell, amikor a Take That egyik énekese, Mark Owen szerepelt benne, majdnem lerágtam mind a tíz körmömet, hogy befekszik-e a skorpiós koporsóba vagy nem. Örülök, hogy végre Magyarországon is képernyőre került ez a fantasztikus valóságshow, és annak, hogy én is részese lehetek.

Örömét azonban párja hiánya nagyban beárnyékolja majd.

- Ennyit időt, mint amennyit most fogunk, még sosem töltöttünk külön. Nem is tudom, hogy bírom majd ki, hisz nem lesz nálunk telefon, hogy felhívjam vagy, hogy sms-est írjak. Megfogadtam, ha ő nem is, de én mindig üzenek neki a képernyőn keresztül – mondta szomorúan.

Az ország legnépszerűbb kutyája, Özge is majdnem részese lett az RTL Klub új valóságshowjának.

- Bevallom őszintén, elgondolkodtam azon, hogy Özgét is magammal viszem, csak rájöttem, hogy ő nem bírná ki. Mivel nincs szőre, leégne, és én mindig attól tartanék, hogy megcsípi egy bogár vagy megmarja egy kígyó. Jobb helye lesz neki inkább a páromnál.

Kristóf Somával ellentétben nem készül lelkileg és testileg a túlélésre. Inkább csak arra összpontosít, hogyha a helyzet úgy kívánja, legyőzze félelmeit. Ne fusson el a fű mélyén megbúvó faágtól attól rettegve, hogy egy kígyó, és hogy leküzdve tériszonyát a fákra is fel merjen mászni.

Címlapról ajánljuk