Celeb vagyok, ments ki innen!

Falusi Mariann bátorságpróbája

rtl.hurtl.hu

2008. július 18. 8:00

Az énekesnő nem játsza meg magát az RTL Klub új valóságshow-jában sem.

A Pa-Dö-Dö együttes oszlopos tagja, Falusi Mariann is részt vesz az RTL Klub ősztől induló valóságshow-jában, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. A showban híres emberek kerülnek dzsungeli környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell kitartaniuk és túlélniük a borzalmakat, a modern világ minden megszokott kényelmétől elszakítva. Mariann azonban cseppet sem aggódik, bízik benne, hogy helyt fog állni.

- Belenéztem a külföldi verzióba, és marhára tetszik! A legjobb az, hogy voltak képek a hírességekről a műsor előtt és után. Nagyon látványos változáson mentek keresztül. Örülök, hogy engem választottak, ez egy remek lehetőség mindannyiunknak, akik szerepelünk a műsorban, hogy felmérjük a képességeinket. Meglátjuk, mi lesz, nagyon izgatott vagyok – mesélte Mariann az RTL Bulvárnak.

A Csillag születik zsűritagja sosem játszotta meg magát, mindig saját magát adja. Azt ígéri, ez most sem lesz másképp.

- Ebben a játékban mindenkinek előjön az igazi arca, hiszen olyan szituációkba kerülünk, ahol nem lesz időnk taktikázni, a reakcióink egészen biztosan őszinték lesznek. Azt már tudom, hogy Palik Laci és Kis Ramóna is szerepel a show-ban, a többiekről egyelőre nincs információm, de nagyon kíváncsi vagyok kik jönnek még, és persze arra is, hogy ki hogyan fogja viselni a megpróbáltatásokat.

Mariann ismerősei vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, hogy egy lakatlan szigetre költözik, ahol számos embert próbáló feladat vár rá.

- A barátaim egész jól fogadták, bár többen féltenek. Az együttes egyik rajongója pedig azt mondta, hogy mikor megtudta, milyen műsorra készül az RTL, egyből arra gondolt, hogy nekem ott a helyem. Sokan támogatna, remélem nem okozok nekik csalódást.

Címlapról ajánljuk