Cápák között

Lakatos István elárulta, miért nem akarta a többi Cápa előtt mondani első üzleti tanácsát a Möbius vállalkozójának

rtl.hurtl.hu

2024. június 10. 16:13

Lakatos István rögtön megragadta az alkalmat, hogy összekapcsolja egy korábbi befektetését, a Tentét Fige Tímea babahordozókat gyártó vállalkozásával. István nem csak az első üzleti tanácsát árulta el Tímeának, de egy személyes családi történetet is elmesélt a vállalkozó édesanyának.

Aluljáróban kezdte értékesíteni termékeit, most Balogh Levente is kipróbálta a Möbius babahordozóját


Fige Tímea két gyermek édesanyja, valamint a Möbius és az Animal Kid Collection tulajdonosa. Gyerekkora óta az volt az álma, hogy valami maradandót alkothasson, tíz éve pedig el is kezdte saját vállalkozását, ugyanis azóta foglalkozik babahordozókkal. Anyagi válságba került szülőként saját magának varrta első termékét egy évtizeddel ezelőtt, azóta pedig havi 3 millió forintos árbevételt termel csapatával. Ahhoz, hogy márkájával a magyar piac harmadik helyéről az elsőre kerüljön, növelnie kell kapacitását, amihez 17 millió forintot kért a Cápáktól 12%-os részesedésért cserébe.

Lakatos István babahordozókkal válik táskanagyhatalommá Balogh Levente szerint


Fige Tímeának két-három új varrónőre lenne szüksége ahhoz, hogy Möbius vállalkozása piacvezetővé nője ki magát Magyarországon. Lakatos István pedig ajánlatot tett, hogy a nyíregyházi anyuka megvalósíthassa álmát.

#Cápák között#Videó#fige tímea#lakatos istván#babahordozó#vállalkozás#befektetés#möbius#cápatali

Címlapról ajánljuk