Cápák között

Sárospataki Albert meglepődött, hogy nem alkudozott a Cápákkal a tunki-tunki tulajdonosa

rtl.hurtl.hu

2024. június 3. 16:34

Sárospataki Albert szerint nagyon ritka az olyan összeszedett vállalkozó, mint Fehér Melinda. A tunki-tunki tulajdonosa több Cápától is kapott ajánlatot, de végül Sárospataki Albert győzte meg.

Moldován András kóstoló nélkül harapott volna rá a tunki-tunkira


Fehér Melindánál 2018-ban autoimmun betegséget diagnosztizáltak, ezért el kellett engednie az állati eredetű termékek fogyasztását. Egy rendezvényen találkozott a tunki-tunki élelmiszergyártó cég vegán termékeivel, melyek nemcsak finomak, de egészségesek is. 2022-ben férjével megvásárolták az akkor már 5 éves brandet, és azóta bekerültek egy nagy nemzetközi élelmiszerlánc polcaira is – ezzel nettó 35 millió forintos árbevételre szert téve. Jelenleg skálázódni szeretnének, melyhez 10 millió forintos befektetést kért Melinda a Cápáktól 15% tulajdonrészért cserébe.

Gyomortájékból jövő érzéssel választott magának Cápát a tunki-tunki vállalkozója


A tunki-tunki tulajdonosa nem hajlandó kompromisszumot kötni abban, hogy csak és kizárólag vegán, egészséges terméket gyártson és értékesítsen. Így Moldován András rapid ajánlata azonnal elúszott a tepertőkrémes termékfejlesztési ötletével együtt. Viszont két Cápa is horogra akadt, így Fehér Melindának kellett eldöntenie, kivel szeretné fellendíteni a mártogatós vállalkozását.

#Cápák között#Videó#tunki-tunki#fehér melinda#sárospataki albert#befektetés#cápa találkozó

Címlapról ajánljuk