Cápák között

Jégkorong- és kézilabdacsapat is érdeklődik Lakatos István befektetése, a Collarful iránt

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 15:35

Bernát-Sterl Alexandra és férje Collarful nevű vállalkozásában Lakatos István meglátta a lehetőséget, és üzletet is kötött a kutyakiegészítőket gyártó házaspárral. A Cápa megosztotta első ötleteit, gondolatait és a kételyeit, a vállalkozók pedig elárulták, milyen nagyszabású együttműködések vannak még kilátásban.

Otthagyta biztos munkáját, hogy kutyakiegészítőket gyártson a Collarful megálmodója

Bernát-Sterl Alexandra férjével és örökbefogadott Csinszka kutyájukkal érkezett a Cápák elé, hogy bemutassa saját vállalkozását és kézzel készített termékeit. 2020 végén hatvanezer forintos önerővel indultak, ami mostanra 28 millió forintos összbevételre növekedett. Úgy érzik, a meglévő emberi és anyagi erőforrásaikkal elérték kapacitásuk maximumát, így nem tudnak tovább bővülni – pedig igény lenne rá. Ezért a Cápáktól 6 millió forintot kértek 10 százalék részesedésért cserébe.

Lakatos István komoly feltétellel tett ajánlatot a Collarful vállalkozójának

„Azt szeretnénk elérni, hogyha valaki kutyás kiegészítőt szeretne az országban vásárolni, akkor a Collarful legyen az első, ami az eszébe jut” – vázolta Bernát-Sterl Alexandra üzlete vízióját, amivel Lakatos István nem tudott azonosulni.

 

#Cápák között#Videó#lakatos istván#kisvállalkozás#vállalkozás#befektető#vállalkozók#bernát-sterl alexandra#collarful#cápa találkozó#üzlet#kutya#kutyakiegészítő

Címlapról ajánljuk