Cápák között

„Megdolgoztunk egymással érted” – a Cápák óriási küzdelemben csaptak le a HubScience vállalkozójára

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 13:34

Dr. Varga Eszter bevallotta, hogy már a lépcsőn lépkedve összeállt a fejükben Sárospataki Alberttel és Balogh Petyával, hogy milyen üzleti stratégiával szeretnék előre lendíteni Pardo Aroca Ricardót és HubScience nevű kutatóplatformját. A vállalkozó már nagyon várja, hogy átbeszélhessék az ötleteiket.

Pardo Aroca Ricardo szülei chilei menekültek voltak a 70-es években, a vállalkozó azonban már Magyarországon született és nőtt fel. Ricardo matematika-informatika tanárként mindig is érdeklődött a számok és az innovatív technológiai megoldások iránt. A befektetők elé a HubScience nevű kutatóplatformmal érkezett, amely a mesterséges intelligencia segítségével könnyítené meg világszerte a kutatók tudományos munkáját. Ricardo célja, hogy a szoftver nemzetközileg is minél hamarabb ismertté váljon, ehhez a Cápáktól 50 millió forintot kért 4,5% részesedésért cserébe.


Pardo-Aroca Ricardo egy olyan ügyet képvisel a kutatók munkáját támogató, saját fejlesztésű szoftverével, amelyet minden Cápa fontosnak tartott támogatni. A HubScience tulajdonrészére mind az 5 befektető ajánlatot tett. Minél többet beszélt Ricardo, Balogh Leventének annál szimpatikusabb volt, így csalódottan szállt ki az üzletből, amikor Balogh Petya elrontotta az alkupozícióját. Ennek ellenére Ricardo végül három befektetővel és 60 millió forinttal távozott a stúdióból.  

#Cápák között#Videó#találkozó#hubscience#vállalkozás#befektetés#tervek#stratégia#dr. varga eszter#sárospataki albert#balogh petya

Címlapról ajánljuk