Cápák között

„Ez több mint alkohol, ez életérzés” – Moldován András szerint rengeteg lehetőség van a sörbizniszben

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 11:20

Moldován András korábban megfogadta, hogy alkoholba nem fektet, és Sárospataki Albert számára sem megszokott terep a kézműves sörök világa. A One Beer vállalkozói, azonban olyan meggyőzően beszéltek sörmárkájukról, hogy végül mindkét Cápa befektetett. 

Danku Tibor 2016-ban egy átbulizott éjszaka után két barátjával úgy döntött, hogy nyitnak egy különleges söröket kínáló bárt. Tiborék csapatához nem sokkal később üzletvezetőként csatlakozott Nyíri Szilárd, akinek segítségével sikeresen felfuttatták a One Beer sörmárkát. Tibor és Szilárd szeretnének a söreikkel külföldön is megjelenni, valamint franchise üzleteket is létrehozni. Ehhez a Cápáktól 20 millió forint értékű befektetést kértek, amiért cserébe 10% üzletrészt ajánlottak fel.


Ennek a fiúnak fogalma sincs a saját értékéről

– Dr. Varga Eszter szerint a Cápák között vállalkozója egy csiszolatlan gyémánt.

Danku Tibor és Nyíri Szilárd olyan meggyőzően beszéltek vállalkozásukról, a One Beerről, hogy két Cápa is ajánlatot tett nekik. Dr. Varga Eszter azonban úgy vélte, hogy a két vállalkozó közti dinamika és munkamegosztás nem igazságos.

 

#Cápák között#Videó#balogh levente#lakatos istván#sárospataki albert#balogh petya#orbók ilona#dr varga eszter#moldován andrás#one beer#vállalkozás#befektetés#befektető

Címlapról ajánljuk