Cápák között

Újabb milliók sorsa dől el – zajlik a jelentkezés a Cápák között következő évadába

rtl.hurtl.hu

2023. október 4. 14:00

Az RTL üzleti showműsorának töretlen népszerűségét jól mutatja, hogy idén másodszor is adásba került egy öt epizódos ráadásévad. Nemsokára látható lesz a következő, a 7., amely jóval több epizódból áll majd. Már el is indult a jelentkezés, a Cápák között produkció már várja a vállalkozókat, akik megmérettetnék magukat a Cápák előtt.

A Cápák között őszi szezonja nem csak a Cápa-állomány frissülésével, két új Cápával tudott megújulni, de egy nagyon komoly versenyhelyzetben sikerült magabiztosan helyt állnia. Az erre az évadra tervezett 5 adásban több rekord is született: elhangzott a műsor hazai történetének legnagyobb befektetési igénye, 2 és fél milliárd forint értékben (a Retro Múzeum a Dínó Park Budapest megvalósításáért), az eddigi legdinamikusabban fejlődő befektetés is most jött létre (MolinAI) a hármas Cápa-fogat, Petya, Levente és András jóvoltából, emellett az első két Cápalánnyal bővült csapatnál több női vállalkozó próbált befektetést kapni, mint valaha. Egyik befektető, Balogh Levente pedig egy földrajztanár eddigi vállalkozásfejlesztési költségeit is átvállalta. Ezúttal is több százmillió forint értékben tettek ajánlatokat a Cápák, a Cápalányok pedig együtt és külön-külön is ráharaptak vállalkozásokra.

A jelentkezés eredményessége 2023-tól nem csak befektetési ajánlatban vagy lineáris adásban mérhető: a hetente jelentkező Online Pitch-ek, a televízióból kimaradt pitch-ek online közvetítése újabb lehetőségeket nyitottak meg a vállalkozások előtt. A Raiffeisen jóvoltából pedig minden adásban további lehetőségekhez jutott öt különdíjas vállalkozás.

Ha szeretnéd, hogy a Cápák a te vállalkozásodba is befektessenek, jelentkezz az rtl.hu/capakkozott oldalon!

#Cápák között#Videó#felhívó#jelentkezz#jelentkezés#üzleti showműsor#vállalkozó#vállalkozás

Címlapról ajánljuk