Cápák között

Mélyen érintette a Cápákat az apaság krízise – Cápák között Online Pitch

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 13. 20:00

Léder László pszichológus, szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó néhány évvel ezelőtt alapította az Apa Akadémiát. Az elmúlt két évtizedben szerinte úgynevezett csendes apaforradalom zajlik, ezért is kezdett a modern apaság pszichológiájával foglalkozni. A vállalatok és az édesapák nagy része szerinte nem tud jól reagálni az apává válás időszakára. A vállalkozó 3 millió forintért érkezett, cserébe pedig 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott a Cápáknak.

Az Apa Akadémiára a Cápák első reakciója az volt, hogy a szülői páros másik felére is gondolni kell, hiszen a nők számára is ugyanolyan nehéz a szülővé válás, mint az apáknak.

Egy Apa Akadémia egy Anya Akadémia nélkül tud működni?

– tette fel a kérdést Balogh Levente.

Balogh Petya elmesélte, hogyan vett részt két nagyobb lányának életében, amikor megszülettek – egy időben azzal az időszakkal, amikor a cégében is padlógázt kellett nyomni. „Ebben a témában, amit lehet rosszul csinálni, azt én végigpróbáltam” – ismerte el.

Borzasztó nehéz most olyan szempontból férfinak és apának lenni, hogy még csak azt se értjük, hogy mi a fenét vár el tőlünk a világegyetem. Mert azok a minták, amikben mi felnőttünk, már nem igazak

– fejtette ki Balogh Petya.

A vállalkozó távozása után Dr. Varga Eszter bevallotta Cápatársainak, mennyire rosszul érintette őt ez a téma:

Szenved az apa, amikor jómagam is nagyon nehezen ugrottam meg az anyává válást…

#Cápák között#Videó#online pitch#apaság#apa akadémia#extra#szülő#2. rész

Címlapról ajánljuk