Cápák között

Lelki támogatást nyújtottak, majd ékszerekbe és kutyavízbe fektettek a Cápák

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 10. 20:30

A kollagén emberekre és állatokra gyakorolt hatása központi szerepet kapott a Cápák között 2. részében. Balogh Levente úgy döntött, ezúttal az állatok egészségébe fektetne, míg a két Cápalány megkötötte első közös üzletüket, amivel már most a külföldi piacra is terjeszkednének. A Cápák a műsorban megnyíltak, és a magányról beszéltek, Moldován András pedig bevállalta, hogy megkóstolja a kutyaitalt.

Balogh Levente ledöbbent a fito.C vállalkozóján, akit 25 éve ismer

Bánhegyi Zsolt és párja, Loidl Kata olyan márkát hoztak a Cápák elé, ami – állításuk szerint – különleges üzenettel rendelkezik. A fito.C vállalkozói kozmetikai és fodrásztermékeket gyártanak három hazai gyárban. Cégükből 40 százalék tulajdonrészt ajánlottak fel 30 millió forintért cserébe.  

 

„Levente, nem tudsz te engem megfizetni” – a fito.C vállalkozójának kijelentése hatással volt a Cápákra

Bánhegyi Zsolt és Loidl Kata márkájának alapja a C-vitamin és a kollagénképzés, viszont a tudományos elméletükkel egyik Cápa sem tudott egyetérteni. És habár azt elismerték, hogy korábban a magyar kozmetikai piacnak Zsolt volt a királya, azóta felnőtt a piac, ahonnan a vállalkozó mára már kiszorult.

 

„Én megeszem a disznótápot is” – Moldován András bevállalta, hogy megkóstolja a kutyaitalt

Kun Ferenc és Kerezsi Béla 2020 nyarán tervezték meg a két típusú kutyaitalt. Az egyik egy általános szűrt víz, a másik pedig kollagén hozzáadásával készült. A csapvízzel ellentétben ezek a termékek nem tartalmaznak klórt és egyéb kemikáliákat. Mentorálás és 10 millió forint reményében érkeztek a vállalkozók a Cápák elé, akiknek cserébe 10 százalék tulajdonrészt ajánlottak fel vállalkozásukból.

 

Az ásványvízkirály Balogh Levente beszállt a kutyavízbizniszbe: az emberek rengeteg pénzt költenek a kedvencekre

Moldován András kérdésére Balogh Levente elárulta, miért nem foglalkoztatta korábban az a gondolat, hogy kutyáknak gyártson vizet gyáraiban. De, ami késik, nem múlik – az ásványvízkirály ajánlatot tett a Petsup vállalkozóinak, akik nem tudták elfogadni ezeket a feltételeket. Kun Ferenc és Kerezsi Béla ellenajánlatát Balogh Levente már meg sem hallgatta…

 

2,2 milliárd forintot hozott Vastag Csaba slágere a Szaksolar vállalkozójánk

Szakmári Tamás egy nehéz körülmények között nevelkedett vidéki fiú, aki kénytelen volt idő előtt önállósodni. Segédmunkásként kezdte, de több mint 3 évvel ezelőtt megalapította a Szaksolár vállalkozását, amihez Vastag Csabának is köze volt. 2022-re 80 ezer forintból 2,2 milliárdos forgalmat generált, amiből közel 120 milliós volt a profitja. Ebből a vállalkozásból most 10 százalékos tulajdonrészt ajánlott a Cápáknak, amiért cserébe 80 millió forintot és szakmai támogatást szeretne kérni.

 

Lelki támogatást kapott a Szaksolár vállalkozója a Cápáktól

Moldován András úgy érezte, Szakmári Tamás nincs rendben fejben, ezért kíváncsi volt, hogy mi is zajlik benne pontosan. A Szaksolár vállalkozója teljesen megnyílt a Cápáknak, akik őszintén elárulták, ők hogyan élik meg a magányt. A befektetők kiszálltak, de Orbók Ilona elgondolkozott a megújuló energiával foglalkozó üzleten.

 

A Forever Bracelet vállalkozói már a pitch alatt ellenajánlatot tettek volna a Cápáknak

Temesvári Boglárka és Benkő Bence Magyarország első örökékszerekkel foglalkozó vállalkozását hozták a Cápák elé. Olyan egyedi és különleges ékszereket kínálnak, amelyeket egy hegesztőgép segítségével tesznek fel vendégeikre. Az RTL üzleti showműsorába 10 millió forintos befektetésért érkeztek, hogy megnyithassák első külföldi üzletüket Bécsben, amiből 10 százalékos tulajdonrészt ajánlottak fel – Balogh Levente szerint ez rosszul kezdődik.

 

Balogh Levente aggódott, hogy Moldován András kárt tesz Dr. Varga Eszterben

A Forever Bracelet megihlette Moldován Andrást, és magához ragadta a hegesztőgépet. Dr. Varga Eszter gyanútlanul odanyújtotta csuklóját, hogy cápatársa feltegye rá az örökékszert, Balogh Levente viszont oda sem mert nézni.

 

Az új Cápalányok közösen szállnak be az örökékszerbizniszbe

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter Balogh Petya háta mögött beszélték meg csendben, hogy milyen feltételekkel tesznek ajánlatot a Forever Bracelet vállalkozóinak, akik ezt elsőre nem tudták elfogadni, és inkább ellenajánlattal álltak elő. Moldován András szerint így ki lettek kosarazva a Cápalányok, ám végül nekik így is megérte befektetni a fiatalok üzletébe.

 

„Ha még egyszer lekapzsizol a jelentkező előtt, elharapom a torkincádat”

Miután a Forever Bracelet vállalkozói elhagyták a Cápák között stúdióját, Varga Eszter Moldován Andráshoz fordult, aki egyáltalán nem ijedt meg cápatársától.

„Nem bírom tovább, bocsánat!” – kalapáccsal esik telefonjának a vállalkozó
Újabb vállalkozókkal folytatódik a Cápák között 6. évada. Lesz olyan vállalkozás, ami előtt értetlenül állnak majd a Cápák, és olyan is, ahol a számokkal nem stimmel valami. Eszter pedig arra kéri Andrást, legyen egy kicsit nyitottabb. Szeptember 17-én jön az RTL üzleti showműsorának következő része. 

 

 

#Cápák között#összefoglaló#2. rész#moldován andrás#balogh petya#balogh levente#orbók ilona#dr. varga eszter#cápa#befektetés#ma

Címlapról ajánljuk