Exkluzív pitch az rtl.hu-n: hogyan lehet utazással pénzt keresni?A Cápák között ötödik évadának utolsó exkluzív online pitchét Márky András és Bagdy Márk adták elő, akik egy olyan vállalkozást álmodtak meg, amivel hétköznapi emberek pénzt kereshetnek pusztán azzal, hogy közlekednek a városban. A Tourmix egy közösségi csomagszállítási platform, ami összeköti a csomagokat a vásárló irányába haladó emberekkel, így csökkentve a környezeti terhelést és a túlzsúfolt nagyvárosok forgalmát. A vállalkozók 20 millió forintos befektetést kértek a Cápáktól 5 százalék tulajdonrészért cserébe. A befektetők közül Balogh Petya érdeklődését keltette fel a cég, aki 20 millió forintot és mentorálást ajánlott a srácoknak 9 százalék tulajdonrészért. A videóból az is kiderül, hogy sikerült-e megállapodniuk.
Cápák között

Exkluzív pitch az rtl.hu-n: hogyan lehet utazással pénzt keresni?

rtl.hurtl.hu

2023. május 7. 19:00

A Cápák között ötödik évadának utolsó exkluzív online pitchét Márky András és Bagdy Márk adták elő, akik egy olyan vállalkozást álmodtak meg, amivel hétköznapi emberek pénzt kereshetnek pusztán azzal, hogy közlekednek a városban. A Tourmix egy közösségi csomagszállítási platform, ami összeköti a csomagokat a vásárló irányába haladó emberekkel, így csökkentve a környezeti terhelést és a túlzsúfolt nagyvárosok forgalmát. A vállalkozók 20 millió forintos befektetést kértek a Cápáktól 5 százalék tulajdonrészért cserébe. A befektetők közül Balogh Petya érdeklődését keltette fel a cég, aki 20 millió forintot és mentorálást ajánlott a srácoknak 9 százalék tulajdonrészért. A videóból az is kiderül, hogy sikerült-e megállapodniuk.

A Cápák már várják a vállalkozók jelentkezését a Cápák között üzleti showműsorának új évadába. Az ott bemutatkozók nem csak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem lépnek üzleti partnerségre a Cápákkal. Továbbá amellett, hogy a műsor partnereinek különdíjaira is esélyesek, a televíziós megjelenésen kívül lehetőséget kaphatnak arra is, hogy online mutassák be vállalkozásukat.

www.rtl.hu/capakkozott/jelentkezz

#Cápák között#exkluzív online pitch#exkluzív web pitch#tourmix#csomagküldés#futár#Videó#ma

Címlapról ajánljuk