„Most mi történik?” – Balogh Levente értetlenül áll a látottak előtt a Cápák között utolsó exkluzív online pitche utánA Tourmix vállalkozói dobozokba rejtett dobozokkal érkeznek a Cápák elé, akik próbálják megfejteni, hogy mi is történik a stúdióban. További részletek vasárnap este 19 órakor az rtl.hu-n a Cápák között exkluzív online pitchében.
Cápák között

„Most mi történik?” – Balogh Levente értetlenül áll a látottak előtt a Cápák között utolsó exkluzív online pitche után

rtl.hurtl.hu

2023. május 5. 9:00

A Tourmix vállalkozói dobozokba rejtett dobozokkal érkeznek a Cápák elé, akik próbálják megfejteni, hogy mi is történik a stúdióban. További részletek vasárnap este 19 órakor az rtl.hu-n a Cápák között exkluzív online pitchében.

A Cápák már várják a vállalkozók jelentkezését a Cápák között üzleti showműsorának új évadába. Az ott bemutatkozók nem csak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem lépnek üzleti partnerségre a Cápákkal. Továbbá amellett, hogy a műsor partnereinek különdíjaira is esélyesek, a televíziós megjelenésen kívül lehetőséget kaphatnak arra is, hogy online mutassák be vállalkozásukat.

www.rtl.hu/capakkozott/jelentkezz

#Cápák között#exkluzív online pitch#előzetes#doboz#csomag#balogh levente#Videó#tourmix

Címlapról ajánljuk