Cápák között

Exkluzív pitch az rtl.hu-n: Hiába buktak bele előző vállalkozásukba, a Cápáknak bebizonyították, hogy talpra tudnak állni

rtl.hurtl.hu

2023. április 30. 19:00

Schultz Attila és Bajári Attila egy olyan eszközzel érkeztek a Cápák elé, ami képes digitalizálni az evezős sportágakat. A Paddlemate egy sportágspecifikus mérőeszközt és a hozzá kapcsolódó előfizetéses szolgáltatást kínálja. A startup vállalkozói 60 millió forintot kértek a befektetőktől 10 százalék tulajdonrészért cserébe. Íme a Cápák között legutóbbi évadában nem látott, kizárólag az rtl.hu-n elérhető online pitch, amiből az is kiderül, hogy mit szóltak a Cápák a technológiai újításhoz.

A Cápák már várják a vállalkozók jelentkezését a Cápák között üzleti showműsorának új évadába. Az ott bemutatkozók nem csak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem lépnek üzleti partnerségre a Cápákkal. Továbbá amellett, hogy a műsor partnereinek különdíjaira is esélyesek, a televíziós megjelenésen kívül lehetőséget kaphatnak arra is, hogy online mutassák be vállalkozásukat.

www.rtl.hu/capakkozott/jelentkezz

#Cápák között#Videó#exkluzív online pitch#evező#evezés#sup#mérőeszköz#pitch#exkluzív web pitch

Címlapról ajánljuk