Exkluzív pitch az rtl.hu-n: Megfizethetetlen tanácsot kaptak a Cápáktól a legszínesebb emberi szervet fotózó vállalkozókKeszthelyi Réka és Kovács Tamás, a Coloris vállalkozói az elmúlt években folyamatosan járták az országot, hogy szolgáltatásukat minél több emberhez eljuttassák. A fotós-grafikus páros egy speciális technika segítségével örökíti meg az emberek egyik legkülönlegesebb szervét, a szemünkben található íriszt, hogy aztán abból személyes tárgyakat és posztereket készítsenek. Réka és Tamás 20 millió forintot kért a Cápáktól 10 százalék tulajdonrészért cserébe, hogy létrehozhassák franchise hálózatukat. Íme a Cápák között legutóbbi évadában nem látott, kizárólag az rtl.hu-n elérhető online pitch!
Cápák között

Exkluzív pitch az rtl.hu-n: Megfizethetetlen tanácsot kaptak a Cápáktól a legszínesebb emberi szervet fotózó vállalkozók

rtl.hurtl.hu

2023. április 23. 19:00

Keszthelyi Réka és Kovács Tamás, a Coloris vállalkozói az elmúlt években folyamatosan járták az országot, hogy szolgáltatásukat minél több emberhez eljuttassák. A fotós-grafikus páros egy speciális technika segítségével örökíti meg az emberek egyik legkülönlegesebb szervét, a szemünkben található íriszt, hogy aztán abból személyes tárgyakat és posztereket készítsenek. Réka és Tamás 20 millió forintot kért a Cápáktól 10 százalék tulajdonrészért cserébe, hogy létrehozhassák franchise hálózatukat. Íme a Cápák között legutóbbi évadában nem látott, kizárólag az rtl.hu-n elérhető online pitch!

A Cápák már várják a vállalkozók jelentkezését a Cápák között üzleti showműsorának új évadába. Az ott bemutatkozók nem csak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem lépnek üzleti partnerségre a Cápákkal. Továbbá amellett, hogy a műsor partnereinek különdíjaira is esélyesek, a televíziós megjelenésen kívül lehetőséget kaphatnak arra is, hogy online mutassák be vállalkozásukat.

www.rtl.hu/capakkozott/jelentkezz

#Cápák között#coloris#szem#fénykép#fotográfia#pitch#Videó#franchise#balogh levente#balogh péter#tomán szabina#moldován andrás#lakatos istván#exkluzív online pitch#exkluzív web pitch

Címlapról ajánljuk