Cápák között

Wackaro (K&H)

rtl.hurtl.hu

2023. április 2. 20:30

A K&H idén is meghirdeti az innovációért és fenntarthatóságért különdíjat. A Cápák között 5. évadának 13. adásából a Wackaro esélyes a díjra.

új nyeremény & 1 millió forint a szintlépéshez

A különdíj nyertese egy 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogrammal lehet gazdagabb az elismerés mellett, melyet olyan eszközökre, mentorálásra fordíthat, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a vállalkozása szintlépéséhez.

Az újdonság azonban az, hogy nem csak a végső különdíj nyertes, hanem minden adás K&H különdíj jelöltje részt vehet a két alkalomból álló K&H pénzügyi tervezés tréningen, ahol elsajátíthatja az üzleti- és a pénzügyi tervezés alapjait.

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra jelölt vállalkozások sikerének záloga az innováció, a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság. Legfőbb jellemzőik az újító szándék, a hatékonyság növelés, a magas szintű szakmai kompetencia, a racionális üzleti terv, a hatékony marketingstratégia, valamint a tulajdonos maximális elkötelezettsége.

& Te, jelentkeznél a Cápák között műsorba? Készülj fel a versenyzők pénzügyi tanácsadójának segítségével & lépj szintet Te is!

#Cápák között#wackaro#k&h#különdíj#jelölt

Címlapról ajánljuk