„Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz?” – a Cápák között vállalkozója kommunikációs szakembernek kiváló lenne a befektetők szerintMíg Lakatos István türelmetlen embernek tartja magát a Salonhero vállalkozójához, Balogh Petya a nyitottságot és kíváncsiságot hiányolta Krisztiánból, aki szerinte mindenre válaszolni akart ahelyett, hogy együtt gondolkoztak volna.
Cápák között

„Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz?” – a Cápák között vállalkozója kommunikációs szakembernek kiváló lenne a befektetők szerint

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 20:26

Míg Lakatos István türelmetlen embernek tartja magát a Salonhero vállalkozójához, Balogh Petya a nyitottságot és kíváncsiságot hiányolta Krisztiánból, aki szerinte mindenre válaszolni akart ahelyett, hogy együtt gondolkoztak volna.

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#lakatos istván#balogh petya#szépségszalon#vállalkozó#kommunikáció#5. évad#12. rész#Videó

Címlapról ajánljuk