Cápák között

Mi áll a sikeres tőkebefektetés mögött? (x)

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 8:30

Magyarország egyetlen diákkedvezményes platformja. Ez a Diverzum. Az alapítók, László Miki és Gyarmati Fanni külföldi egyetemi tanulmányaik során jutottak arra az elhatározásra, hogy csinálni kellene itthon egy ilyen weboldalt. Ezt nulla kezdőtőkével oldották meg, és mára már 40 márkával dolgoznak együtt – köztük vezető online divatáruházzal, ételkiszállítóval és okostelefon márkával is. Jövőbeni céljuk, hogy a Diverzum a weboldal mellett applikáción is elérhető legyen, amivel a külföldi piacra lépés is megvalósulhat.

A Diverzumra nem csak a cápák haraptak rá. A csapat a Start it @K&H, kifejezetten startupoknak szóló inkubátorprogramjában is részt vesz, ahol mentoráció, közösségi iroda és számos digitális szolgáltatás segíti a fejlődésüket.

A Diverzum a Cápák között előtt a K&H pénzügyi felkészítő workshopján is részt vett, az ott elhangzottakat pedig beépítette a pitchbe. Ennek eredményeként Miki és Fanni meg is kapta a remélt befektetést, ráadásul attól a cápától, akit a leginkább akartak.

Sőt, a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj egyik jelöltjei is ők lettek. Hogy miért? Egyrészt a Diverzum pénzügyi tudatosságra neveli a fiatalokat, másrészt inspirációként is tud szolgálni azoknak, akik vállalkozás indításán gondolkodnak. Nem kell ugyanis feltétlenül új ötletet kitalálni ahhoz, hogy sikeres vállalkozást építsünk. Elég csak nyitott szemmel járni, felismerni a piaci rést, és ha tudjuk, hogy mi jobban, hatékonyabban tudnánk csinálni, akkor legyen elég bátorságunk belevágni.

Jó ötlet & tudatos tervezés & inspiráló környezet & elnyert tőkebefektetés. Nézd meg, hogyan tudtak sikeresen szintet lépni a Diverzum, diákkedvezmény platform alapítói!

További tippek vállalkozásindításhoz- és fejlesztéshez: K&H: üzletet ide!

#Cápák között#diverzum#k&h#befektetés#vállalkozás

Címlapról ajánljuk