Cápák között

Vadalarm (Kia)

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 11:09

A Kia fenntartható mobilitás különdíj jelöltje a Vadalarm.

A legtöbb ember szerint a modern technológia és a természetes környezet nehezen egyeztethető össze, de Tóth Miklós megmutatja, hogy ez tévedés! Olyan készülékeket tervez gyárt és értékesít, amik minimalizálják a mezőgazdaságban a vadak, madarak és rágcsálók okozta károkat. A Vadalarm készülékeire egy applikációval különböző ultrahangos- és egyéb hangriasztások tölthetők le, amik egész évben távol tartják a vaddisznókat, őzeket, seregélyeket.


A Kiánál hiszünk abban, hogy a haladó, optimista és pozitív emberek változtatják meg a világot. Ezért olyan vállalkozásokat keresünk, akik számára ugyanezek az értékek fontosak: az inspiráció, a mobilitás mellett ökoszisztémában és környezettudatosságban gondolkodnak. Hasznos és kényelmes szolgáltatásokat nyújtunk nekik: ezzel szeretnénk nekik lehetőséget adni, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva közlekedjenek és szállítsák termékeiket, nyújtsák szolgáltatásaikat.

A különdíjjal is olyan vállalkozást szeretnénk jutalmazni, amely inspiráló, innovatív, kreatív, fenntarthatóságban gondolkodik, fontos számára az e-mobilitás. Az évad végén kiválasztott vállalkozásnak a Kia fenntartható mobilitás különdíjjal, az egy éves, Kia Niro Plug-in Hybrid autóhasználattal lehetőséget adunk, hogy a mobilitást a fenntarthatósággal párosíthassa.

Tudj meg többet a jelöltekről, a Kia fenntartható mobilitás különdíjról és a Kia e-mobilitási megoldásairól a honlapunkon: https://inspiracio.kiahungary.hu/

#Cápák között#vadalarm#kia#különdíj#jelölt#riasztó

Címlapról ajánljuk