Lakatos István táskanagyhatalom lett a Cápák között ótaA SafeBeBag a harmadik olyan táskás vállalkozás, ahova Lakatos István befektetőként száll be. Vass Antal és Török Gergő párosa, valamint biztonságos táskáik felkeltették a Cápa érdeklődését, aki végül megadta a 32 millió forintot a srácoknak, cserébe termékenként 3000 forint royaltyt és 20 százalék tulajdonrészt kért, visszavásárlási opcióval.
Cápák között

Lakatos István táskanagyhatalom lett a Cápák között óta

rtl.hurtl.hu

2023. március 12. 20:26

A SafeBeBag a harmadik olyan táskás vállalkozás, ahova Lakatos István befektetőként száll be. Vass Antal és Török Gergő párosa, valamint biztonságos táskáik felkeltették a Cápa érdeklődését, aki végül megadta a 32 millió forintot a srácoknak, cserébe termékenként 3000 forint royaltyt és 20 százalék tulajdonrészt kért, visszavásárlási opcióval.

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#lakatos istván#befektetés#ajánlat#strand#táska#5. évad#10. rész#Videó#safebebag

Címlapról ajánljuk