A szülők legnagyobb rémálmával állt a Cápák elé a startup vállalkozóEngelhardt Márk ötlete segít, hogy bárki pénzt kereshessen, miközben játszik. A vállalkozó szerint egy nagyon nagy sztori lehet az övék, ehhez azonban szüksége van a Cápák segítségére is, akiktől 100 millió forint befektést kért 10 millió tokenért, vagyis kicsivel kevesebb mint 1,5 százalék tulajdonrészért cserébe.
Cápák között

A szülők legnagyobb rémálmával állt a Cápák elé a startup vállalkozó

rtl.hurtl.hu

2023. március 12. 19:26

Engelhardt Márk ötlete segít, hogy bárki pénzt kereshessen, miközben játszik. A vállalkozó szerint egy nagyon nagy sztori lehet az övék, ehhez azonban szüksége van a Cápák segítségére is, akiktől 100 millió forint befektést kért 10 millió tokenért, vagyis kicsivel kevesebb mint 1,5 százalék tulajdonrészért cserébe.

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#amg dao#pitch#Játék#pénz#vállalkozás#5. évad#10. rész#Videó

Címlapról ajánljuk