A Quantum sikersztorija: Balogh Petya összes ‘Cápás’ befektetését önmagában kitermeli majd a digitális diákszövetkezet„Ezekben a fiatalokban van a jövő” – mondta Balogh Levente a Cápák között negyedik évadában feltűnt Quantum Diákszövetkezet fiatal vállalkozóiról, akik arról meséltek, hogy milyen nagyot fordult velük a világ, amióta az üzleti showműsorban feltűntek.
Cápák között

A Quantum sikersztorija: Balogh Petya összes ‘Cápás’ befektetését önmagában kitermeli majd a digitális diákszövetkezet

rtl.hurtl.hu

2023. február 26. 19:30

„Ezekben a fiatalokban van a jövő” – mondta Balogh Levente a Cápák között negyedik évadában feltűnt Quantum Diákszövetkezet fiatal vállalkozóiról, akik arról meséltek, hogy milyen nagyot fordult velük a világ, amióta az üzleti showműsorban feltűntek.

Kattints és nézd vissza a Quantum fiataljainak pitchét a 4. évadból!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#quantum#diákszövetkezet#digitális#sikersztori#balogh péter#balogh levente

Címlapról ajánljuk