Szemérmetlen ajánlattal érkezett a vállalkozó – soha nem kértek még ekkora összeget a CápáktólOrbán Gergely egy mesterséges intelligencia alapú animációs programmal, az AIGA-val állt a Cápák elé, ami állítása szerint a jelenlegi összes animációszerkesztő szoftvert elavulttá teszi. Céljai megvalósításához 2 milliárd forintot kért a Cápáktól 10 százalék tulajdonrészért cserébe, ezzel 20 milliárd forintra értékelve vállalkozását.
Cápák között

Szemérmetlen ajánlattal érkezett a vállalkozó – soha nem kértek még ekkora összeget a Cápáktól

rtl.hurtl.hu

2023. február 19. 19:30

Orbán Gergely egy mesterséges intelligencia alapú animációs programmal, az AIGA-val állt a Cápák elé, ami állítása szerint a jelenlegi összes animációszerkesztő szoftvert elavulttá teszi. Céljai megvalósításához 2 milliárd forintot kért a Cápáktól 10 százalék tulajdonrészért cserébe, ezzel 20 milliárd forintra értékelve vállalkozását. 

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#ajánlat#aiga#mesterséges intelligencia#animáció#szoftver#pitch#5. évad#7. rész

Címlapról ajánljuk