Moldován András még Cápatársait is meglepte rejtett képességévelGáspár Dávid és Gáspár Ádám igazi futballforradalmárok. MetaGrund vállalkozásukkal a 21. századba repítenék a grund élményt, így a focipályák szélén elhelyezett kameráik egyetlen cselről vagy gólról sem maradnának le. A pitch közben azonban egy kis időre technikai problémába ütköztek, így Moldován András megmutathatta, hogy mit tud, ha egy focilabda közelébe kerül.
Cápák között

Moldován András még Cápatársait is meglepte rejtett képességével

rtl.hurtl.hu

2023. február 19. 19:30

Gáspár Dávid és Gáspár Ádám igazi futballforradalmárok. MetaGrund vállalkozásukkal a 21. századba repítenék a grund élményt, így a focipályák szélén elhelyezett kameráik egyetlen cselről vagy gólról sem maradnának le. A pitch közben azonban egy kis időre technikai problémába ütköztek, így Moldován András megmutathatta, hogy mit tud, ha egy focilabda közelébe kerül. 

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#moldován andrás#képesség#foci#labda#grund#metagrund#pitch#5. évad#7. rész

Címlapról ajánljuk