Elakadt a szava az izgalomtól az állatorvos vállalkozónakDr. Piller Pálma állatorvos szívügye a felelős állattartás és annak terjesztése, ezért álmodta meg a PetWiseCare-t, ami egy állatszitter szolgáltatás. Az egyik négylábú ügyfelével, Borival érkező vállalkozó ráadásul létrehozta az ország első állatszitter képzését is, így a gazdik teljes biztonságban tudhatják kedvencüket, amíg távol vannak tőlük.
Cápák között

Elakadt a szava az izgalomtól az állatorvos vállalkozónak

rtl.hurtl.hu

2023. február 19. 19:30

Dr. Piller Pálma állatorvos szívügye a felelős állattartás és annak terjesztése, ezért álmodta meg a PetWiseCare-t, ami egy állatszitter szolgáltatás. Az egyik négylábú ügyfelével, Borival érkező vállalkozó ráadásul létrehozta az ország első állatszitter képzését is, így a gazdik teljes biztonságban tudhatják kedvencüket, amíg távol vannak tőlük. 

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#petwisecare#állat#kutya#állatorvos#pitch#szitter#felügyelet#szolgáltatás#5. évad#7. rész

Címlapról ajánljuk