Balogh Levente Sebestyén Balázst várta a Cápák között stúdiójábaOrbán Gergely animációs szoftvert bemutató pitche és 20 milliárdos cégértékelése után Balogh Levente azt várta, hogy mikor jelenik meg a Kész átverés műsorvezetője egy pezsgősüveggel a kezében, Lakatos István pedig nem tudta eldönteni, hogy merev arccal üljön és bosszankodjon, vagy elküldje a vállalkozót már az első pillanatban.
Cápák között

Balogh Levente Sebestyén Balázst várta a Cápák között stúdiójába

rtl.hurtl.hu

2023. február 19. 19:30

Orbán Gergely animációs szoftvert bemutató pitche és 20 milliárdos cégértékelése után Balogh Levente azt várta, hogy mikor jelenik meg a Kész átverés műsorvezetője egy pezsgősüveggel a kezében, Lakatos István pedig nem tudta eldönteni, hogy merev arccal üljön és bosszankodjon, vagy elküldje a vállalkozót már az első pillanatban. 

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#balogh levente#kész átverés#értékelés#aiga#animáció#szoftver#5. évad#7. rész

Címlapról ajánljuk