Cápák között

Így lépj szintet a vállalkozásoddal – online K&H workshop vállalkozóknak a pénzügyi tervezés alapjairól (x)

rtl.hurtl.hu

2023. február 18. 8:50

Mi az a cash-flow kimutatás? Mi a különbség a bevétel és a profit között? Hogy jön ehhez a cégérték? Ha bizonytalan vagy a fenti kérdések megválaszolásában, akkor a K&H online workshopja Neked szól!

A K&H a Cápák között indulása óta pénzügyi tanácsadóként segíti és támogatja a műsorba jelentkező vállalkozásokat a tudatos felkészülésben, aminek részét képezi az üzleti fogalmak- és számok magabiztos használatának támogatása.

„A televízióban szerepelni manapság is kiváltságnak, de egyben kihívásnak is számít. Amikor pedig a vállalkozás jövője a tét, még inkább felértékelődik az a pár perc, amit a Cápák előtt töltenek a kishalak. Éppen ezért a K&H díjmentes, online workshopján a pénzügyi tudatosság mellett, a szereplés sikertényezőiről, kulisszatitkokról is beszélünk, valamint olyan praktikus tanácsokat is adunk, melyekkel sikerrel pörgethetik fel a jelentkezők a vállalkozásukat. Sőt, a K&H szakértői mellett a Cápák között korábbi évadjaiban szereplő versenyzők is megosztják tapasztalataikat” – mondta el Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője.

Tanulj & lépj szintet a K&H pénzügyi tervezés workshopjának a segítségével!

#Cápák között#k&h#workshop#vállalkozó

Címlapról ajánljuk