Cápák között

Mittersisters (Kia)

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 20:30

A Kia fenntartható mobilitás különdíj jelöltje a Mittersisters.

Mitter Anna Róza létrehozta az első olyan kreatív vállalkozást Magyarországon, ahol bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, 1 nap alatt. A fenntarthatóságot is szem előtt tartó vállalkozó következő lépése a DIY Bar, egy olyan budapesti, közösségi alkotótér, ahova bárki betérhet előregisztráció nélkül, és videós guide, valamint instruktorok segítségével önállóan alkothat egy táskát 30-90 perc alatt. A cél, hogy a DIY Bar ugyanúgy hozzájáruljon a turisták Budapest-élményéhez, mint a Zsinagóga vagy a Budai Vár meglátogatása.

 

A Kiánál hiszünk abban, hogy a haladó, optimista és pozitív emberek változtatják meg a világot. Ezért olyan vállalkozásokat keresünk, akik számára ugyanezek az értékek fontosak: az inspiráció, a mobilitás mellett ökoszisztémában és környezettudatosságban gondolkodnak. Hasznos és kényelmes szolgáltatásokat nyújtunk nekik: ezzel szeretnénk nekik lehetőséget adni, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva közlekedjenek és szállítsák termékeiket, nyújtsák szolgáltatásaikat.

A különdíjjal is olyan vállalkozást szeretnénk jutalmazni, amely inspiráló, innovatív, kreatív, fenntarthatóságban gondolkodik, fontos számára az e-mobilitás. Az évad végén kiválasztott vállalkozásnak a Kia fenntartható mobilitás különdíjjal, az egy éves, Kia Niro Plug-in Hybrid autóhasználattal lehetőséget adunk, hogy a mobilitást a fenntarthatósággal párosíthassa.

Tudj meg többet a jelöltekről, a Kia fenntartható mobilitás különdíjról és a Kia e-mobilitási megoldásairól a honlapunkon: https://inspiracio.kiahungary.hu/

#Cápák között#mitter sisters#mitter anna róza#különdíj#jelölt#kia

Címlapról ajánljuk