Cápák között

BALAZS KICKS (Kia)

rtl.hurtl.hu

2023. január 24. 16:11

A Kia fenntartható mobilitás különdíj jelöltje a Balázs Kicks.

Pachert Balázs 19 éves vállalkozó, aki mára 1 milliárdos árbevételű sneaker-birodalmat épített limitált, kis szériás sportcipők értékesítésével. Fejlődése, kitartása és hozzáállása inspiráló. 2021-ben nyitotta meg a webshopot, és 2022-ben a saját boltját, ami olyan hírnévre tett szert, hogy a közelmúltban Orlando Bloom is betért hozzá.

 

A Kiánál hiszünk abban, hogy a haladó, optimista és pozitív emberek változtatják meg a világot. Ezért olyan vállalkozásokat keresünk, akik számára ugyanezek az értékek fontosak: az inspiráció, a mobilitás mellett ökoszisztémában és környezettudatosságban gondolkodnak. Hasznos és kényelmes szolgáltatásokat nyújtunk nekik: ezzel szeretnénk nekik lehetőséget adni, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva közlekedjenek és szállítsák termékeiket, nyújtsák szolgáltatásaikat.

A különdíjjal is olyan vállalkozást szeretnénk jutalmazni, amely inspiráló, innovatív, kreatív, fenntarthatóságban gondolkodik, fontos számára az e-mobilitás. Az évad végén kiválasztott vállalkozásnak a Kia fenntartható mobilitás különdíjjal, az egy éves, Kia Niro Plug-in Hybrid autóhasználattal lehetőséget adunk, hogy a mobilitást a fenntarthatósággal párosíthassa.

Tudj meg többet a jelöltekről, a Kia fenntartható mobilitás különdíjról és a Kia e-mobilitási megoldásairól a honlapunkon: https://inspiracio.kiahungary.hu/

#Cápák között#balázs kicks#pachert balázs#kia#különdíj#jelölt

Címlapról ajánljuk