Cápák között

A Cápák befektetési kedve továbbra is töretlen

rtl.hurtl.hu

2022. január 23. 19:16

Elektromos roller, sütőben készíthető laktózmentes fánk, gyógyszeradagoló és fregoli – ezekkel érkeztek befektetést remélve a vállalkozók a Cápák elé az üzleti showműsor 4. adásában.

Varga Martin és Nagy Zsombor elektromos rollerrel gördült az öt Cápa elé. A két fiatal vállalkozó 5 millió forintos befektetést, valamint mentorálást kért, ezért cserébe 15 százalékos részesedést kínáltak. András azonnal lecsapott a lehetőségre, és 25 százalékért 10 milliót ajánlott, majd István is jelezte: ő is megadná az 5 milliót 15 százalékért. Martin és Zsombor ellenajánlatott tett: 12,5-12,5 százalékos részesedést kínált a két Cápának az 5-5 millió forintért cserébe.  A két fiatal vállalkozó emellett a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje is lett.

 

Vas Réka és Klepács Eszter nagykanizsai csokimanufaktúrájukkal szeretnék kimozdítani az embereket a klasszikus bonbonok és az elcsépelt ajándékok világából. 8,5 millió forintos befektetés reményében érkeztek a Cápák elé, amiért cserébe 10 százalék tulajdonrészt kínáltak. Levente, András és Petya kiszállt, István viszont szimpatikusnak találta, hogy a két lány tanulmányaik mellett építették fel a céget, ezért 4 millió 250 ezer forintot ajánlott a két lánynak 15 százalékért. Szabina is úgy döntött, hogy kiszáll, ezért Réka és Eszter befektető nélkül távozott.

 

Asztalos Leó és Bodóczky László egy automatizált gyógyszeradagoló prototípusával érkezett az üzleti showműsor stúdiójába. A fiatal vállalkozók 15 millió forintos befektetésért 15 százalékot ajánlottak a Cápáknak. András, István és Szabina kiszállt, Petya egy ideig hezitált, de végül ő is kiszállt, egyedül Levente ajánlott 10 százalékos részesedésért 7,5 millió forintot. A két fiatal azért nem távozott üres kézzel, ugyanis a Telekom Digitálisan Tettrekész különdíját ebben az adásban ők zsebelték be.

 

Szigeti Ádám egy variálható fregoli ötletével érkezett a Cápák elé: a 200 kilogramm teherbírású csiga gyakorlatilag bárhol használható, amihez kötélvezető kell. Ádám 10 millió forintért 10 százalékot ajánlott, a Cápák azonban kiszálltak.

 

A következő adásban: Lakatos István: „Most a Kész átverés show-ban vagyunk?”

A Cápa nem hisz a fülének az üzleti showműsor következő adásában. További részletek vasárnap 18:50-kor a Cápák között legújabb részében az RTL Klubon.

 

A Cápák között című üzleti show-ban a Cápák a vállalkozásoknak csak befektetési ajánlatot tesznek, ekkor még nem végleges egyik megállapodás sem.  

#Cápák között#wer mamba#varioly#primadonna#betterdose#balogh péter#tomán szabina#lakatos istván#moldován andrás#balogh levente#4. évad#4. rész#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk