Bulvár

Árpa Attila is szerepel az év egyik legjobban várt sorozatában

Kiss BalázsKiss Balázs

2024. október 19. 14:53

November 18-án debütál a világhírű Dűne filmekből készült hatrészes sorozat a Dűne: Prófécia, ennek előzetesében fedeztük fel Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetőjét. Árpa Attila kérdésünkre megerősítette, hogy valóban őt láthatjuk a nemzetközi sikereket halmozó Dűne film spinoffjának legújabb előzetesében. Az rtl.hu-nak azt is elárulta, milyen szerepet játszik a történetben, és ígéri, ha a sorozat megéli a második évadot, biztosan találkozunk karakterével is a későbbiekben.

A Dűne: Prófécia a Dűne filmek előzményeként debütál. A 10.000 évvel Paul Atreides születése előtt játszódó sorozat a Bene Gesserit nővérek eredettörténetét meséli el. Kulcsfontosságú szerepet kap a Birodalmat irányító császár, Javicco Corrino (Mark Strong) és az bolygókat irányító Nagy Házak – vagyis a legnagyobb hatalommal rendelkező, folyamatosan rivalizáló családi dinasztiák. 

Itt kerül Árpa Attila a képbe, aki az egyik Nagy Ház képviselőjeként járul a császár színe elé.

A spoilereket elkerülve annyit még elárult Az Árulók műsorvezetője, hogy bár az első hat epizódban keveset láthatjuk a képernyőn, a második évadban már könyékig merül a háttérjátszmákban és ármánykodásban. A sorozatban Emily Watson, Olivia Williams és Mark Strong is felűtnik.

#Bulvár#Kultúra#film#sorozat#dűne#árpa attila#színész#HBO

Címlapról ajánljuk