Bulvár

Ennyit költhetett a szülésre Kulcsár Edina és G.w.M

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 12. 12:01

Méregdrága magánklinikai szolgáltatást vett igénybe Kulcsár Edina. A Bors kiderítette, hol.

Kulcsár Edina volt szépségkirálynő közösségi oldalait több mint egymillióan követik. Az influenszer múlt héten adott életet negyedik gyermekének, Dionnak. A kisfiú a második közös gyermeke Varga Márk rapperrel, azaz G.w.M-mel a 15 hónapos Amara után.

A Bors annak járt utána, hol, és mennyiért szülhetett Kulcsár Edina – igaz, a cikkben hozzátették, hogy a hatalmas követőtábor miatt a páros közösségi oldalakon is megmutatott luxusélete részben szponzoráción alapul. Magyarán a drága termékek, szolgáltatások egy részét ingyen bocsátják rendelkezésükre a cégek a nagy reklámérték miatt.

Annyi biztos, hogy a lap szerint Edina a Dr. Rose belvárosi magánklinikán szült. Korábban egy instagramos kérdezz-felelek játékban beszélt arról, hogy magánklinikán fogja világra hozni kisfiát, de nem ott, ahol Amarát szülte, mégpedig azért, mert egyfelől

annyira az árhoz képest nem voltam elájulva, másodsorban pedig abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy a kislányunkat, Amarát is be tudjuk magunkkal vinni, mert brutálisan anyás

– fogalmazott Kulcsár Edina. A Bors megtudta, hogy a G.w.M-ék választása ezúttal a Dr. Rose klinikára esett. A kismamák és családtagjaik itt minőségi ellátást kapnak minden szempontból, a szülészeti szolgáltatás ára azonban közel kétmillió forint. Kulcsár Edinát egy nappal a szülés után már haza is engedték, mert nem merült fel semmiféle komplikáció.

 

 

 

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#szülés#magánklinika#család#gyerekek

Címlapról ajánljuk