Bulvár

Tóth Gabi és párja kész a gyerekvállalásra

rtl.hurtl.hu

2024. július 24. 9:10

Tóth Gabi szerint Papp Máté Bence „nagyon apuka típus”, és nem zárta ki a családalapítást. 

Nem tartja elképzelhetetlennek Tóth Gabi, hogy gyerekük születik Tóth Máté Bencével – írta a Bors, a pár hot! Magazinnak adott interjújára hivatkozva. Arra a kérdésre, hogy készen állnak-e a gyerekvállalásra, Tóth Gabi közölte, hogy nagymamája szavaival tud válaszolni:

Jön, ha jönnie köll.

Tóth Gabi elmondta, hogy „Máté nagyon apuka típus”, és „jól beszél a gyerekek nyelvén” hozzátéve, hogy „Hannival is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság.”

Tóth Gabi májusban elmondta, hogy sokan azt hitték, hogy gyereket vár, de az nem volt igaz, és elmondta, miért gondolhatták ezt az emberek.

Tóth Gabi és Tóth Máté Bence közel egy év jöttek össze. A Fókusz ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta.


Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

#Bulvár#tóth gabi#Papp Máté Bence#gyerek#gyerekvállalás

Címlapról ajánljuk