Bulvár

Névváltoztatáson gondolkodik Molnár Gusztáv, ezt a nevet venné fel

rtl.hurtl.hu

2024. július 23. 6:51

Szerinte így visszatalálhat a gyökereihez.

Molnár Gusztávval a napokban egy olyan rokona vette fel vele a kapcsolatot, akinek korábban a létezéséről sem tudott, írja a Blikk.

A nagyapám még akkor hunyt el, amikor édesapám kisbaba volt, ezért nincs semmilyen kapcsolatom a gyökereimmel. Mindig azt éreztem, nem tartozom sehová, bizonyos értelemben egyedül vagyok a világban 

– mondta el a színész a lapnak, aki nemrég az egyik apai másod-unokatestvérétől kapott emailt. Elmondása szerint a hirtelen feltűnt rokon leírta, feltehetően közös volt a nagyapjuk, akit Baráth Gusztávnak hívtak. 

„Ugye, az én vezetéknevem Molnár, ami annak köszönhető, hogy a nagyszüleim nem házasodtak össze, de ettől még össze lehetett tenni a képet. Felajánlotta, hogy meglátogathatnám őket Szlovákiában, ahol – mint kiderült – nemcsak ő, hanem más rokonaim is élnek. Rögtön fel is vettük a kapcsolatot telefonon, és most úgy néz ki, hogy pár héten belül elutazom hozzájuk” – folytatta Molnár.

Az élő rokonaim vezetékneve Baráth, és mivel ők a családom, az is felmerült bennem, hogy magam is Baráthra változtatom a vezetéknevemet, hiszem, ez segítene abban, hogy végre úgy érezzem, vannak gyökereim

 – magyarázta a lapnak.

Molnár Gusztáv tavaly novemberben a Fókusznak mesélte el, milyen utat járt be a rehabon és hogyan fog új életet kezdeni:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#névváltoztatás

Címlapról ajánljuk