Bulvár

Ő Ralf Schumacher szexi pasija – itt van minden, amit tudni lehet róla

rtl.hurtl.hu

2024. július 16. 7:38

Ralf Schumacher, a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher öccse vasárnap este tudatta a világgal, hogy azonos nemű kapcsolatban él. Összeszedtünk mindent, amit a fiatalabb Schumi pasijáról, Etienne-ről tudni lehet, aki nemrég Budapesten is járt. 

Vasárnap este egy Instagram-posztban coming outolt a Forma–1-ben tíz évet lehúzó Ralf Schumacher – írtuk meg nemrég mi is. Michael Schumacher 49 éves öccse a párját is megmutatta a posztjában. Azt írta, az életben az a legszebb, amikor az az ember van melletted, akivel mindent meg tudsz osztani.

A sportoló nem sokkal később már a pasija arcát is megmutatta. A poszthoz azt írta:

Köszönjük a rengeteg gratulációt és kommentet. Nagyon boldogok vagyunk

– írta Michael Schumacher öccse.


A sok gratuláló közt ott volt a világbajnoki pontversenyben korábban kétszer is 4. helyet szerző Ralf Schumacher fia, David is, aki szintén autóversenyző. Ő azt írta:

Nagyon örülök, hogy végre találtál valakit, akivel láthatóan nagyon jól és biztonságban érzed magad, mindegy, hogy férfi vagy nő, én száz százalékban melletted állok, Papa, minden jót kívánok nektek, és gratulálok.

Ralf Schumacher korábban már volt házas, felesége Cora Brinkmann volt, akivel 2001-ben keltek egybe és 2015-ben váltak el. A vele közös gyereke a most 22 éves, szintén autóversenyző David Schumacher.

De ki ez a titokzatos Etienne?

Ralf Schumacher új párjáról annyit tudni a The Sun összesítése alapján, hogy a franciaországi Nizzában él és Schumacher üzleti menedzsere. Kettejük ismertsége korábban tehát pusztán munkakapcsolat volt. Azt nem lehet tudni, hogy ebből mikor lett romantikus kapcsolat, de a párost jól ismerők szerint már két éve együtt vannak.


Etienne egyébként Ralf Schumacher üzleti és pénzügyi ügyeiről gondoskodik. Ideje nagy részét Nizza és a dél-afrikai Fokváros közt ingázva tölti, ennek ellenére barátaik szerint elég időt tudnak együtt tölteni az egyébként Ausztriában élő Ralffal. Carmen Geiss, ismert német tévés személyiség ezt írta korábban a coming outoló bejegyzés alá:

Két év után végre megmutathatjátok szerelmeteket a világnak.

Etienne Instagram oldalának tanulsága szerint egyébként tavaly nyáron Budapesten is járt


Az utazásáról két fotót is posztolt, de Ralf Schumachert azokon nem látni, és az ő közösségi oldalán sincs nyoma annak, hogy vele tartott volna a magyar fővárosba.

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto via Getty Images

#Bulvár#ralf schumacher#coming out#azonos nemű#etienne

Címlapról ajánljuk