Bulvár

Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka

rtl.hurtl.hu

2024. július 8. 7:45

Dárdai Blanka és L.L. Junior egy dal írása közben találkoztak először. Rengetegen firtatták a köztük lévő 18 év korkülönbséget.

Vasárnap este korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben jelentette be Dárdai Blanka, hogy kapcsolatuk L.L. Juniorral véget ért, írja a 24.hu. „Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. 

Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni

– idézi Dárdai Blanka posztját a portál. L.L. Junior és Dárdai Blanka márciusban a Fókusznak beszéltek először kamerák előtt a kapcsolatukról.

„Még ki sem alakult, amikor már hívtak emiatt az újságírók. Azért tagadtam először, mert akkor tényleg még csak pislákolt volna valami, és persze azt hittem, hogy mi kollégák vagyunk” – mondta L.L. Junior a médiafigyelemről, ami a Dárdai Blankával való kapcsolatát övezte.

Szerintem mi se tudtunk tempót meg lépést tartani azzal, amilyen érzést mi kaptunk az első randikor. Egy olyan kapcsolódás volt ez az első pillanatban, amit nehéz volt így helyre tenni, és egy ilyen hétköznapi életbe belepasszírozni

 – egészítette ki Dárdai Blanka.

Egy dal írása közben találkoztak először. Rengeteg kommentet és cikket olvashattak magukról, amelyek a kapcsolatukat, és a köztük lévő 18 év korkülönbséget firtatják. Azt mondják, már megszokták. De a korkülönbség sosem volt akadálya a kapcsolatuknak.  


Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#dárdai blanka#szakít#szakítás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk