Bulvár

Őszinte leszek, addigra már sejtettem – megszólalt Kocsis Tibor coming outjáról az édesapja

rtl.hurtl.hu

2024. július 3. 8:51

„Nem cserélném le a fiamat” – mondta Kocsis Tibor édesapja. Az énekes szerint egy ilyen beszélgetés mindig nagyon nehéz.

A coming outjáról mesélt Kocsis Tibor a Bestnek, a lap az énekes édesapját is megszólaltatta (a beszélgetést a Blikk szemlézte). Elmondása szerint Kocsis mindig is jó kapcsolatban állt az édesapjával, de csak a húszas évei végére döntötte el, hogy vállalja az identitását. 

Egy ilyen beszélgetés mindig nagyon nehéz, általában megelőzi rengeteg töprengés és kétely. Ezért sem lehet erőltetni ezt. Nem is igazán emlékszem a reakciójára, annyira izgultam

– mesélte el énekes. „Csak az rémlik, annyit mondott, rendben, nekem te ugyanúgy a fiam maradsz, és szeretlek. Ezzel pedig mázsás súlyok gördültek le rólam” – tette hozzá Kocsis. A Best Magazinnak megszólalt maga az idősebb Kocsis is:

Igen, sokkal jobban izgult, mint kellett volna. Őszinte leszek, addigra már sejtettem a dolgot, de én nem szerettem volna rákérdezni, mert tapintatlan lett volna. Örültem, hogy el merte mondani, mert láttam, mennyire megkönnyebbült utána, amit apaként jó volt látni. Semmiben nem változott a kapcsolatunk, amióta tudom. Nem cserélném le a fiamat.

Kocsis Tibor a fellépéseiről és nyári terveiről is beszélt az RTL Reggeli műsorában:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#kocsis tibor#coming out#lmbtq#család#apa

Címlapról ajánljuk