Bulvár

Gusztustalanságra akarta rávenni egy férfi a Hawk Tuah-lányt

rtl.hurtl.hu

2024. július 2. 16:28

Hawk Tuah-lány, azaz Hailey Welch felmondott munkahelyén, miután híressé vált. Elmondta, hogy szülei hogyan reagáltak a történtekre.

Júniusban öntöttel el a Tiktokot és a YouTube-ot egy néhány másodperces videó, amelyen a szokásos stílusban, az utcán állítanak meg embereket és kérdéseket tesznek fel nekik. Az egyik megszólaló egy fiatal, szőke lány, aki barátnőjével állt meg a kérdezőnek. A beszélgetésnek először csak egy kis része kezdett vírusszerűen terjedni. Ebben az a kérdés hangzik el, hogy mi az, amiért a férfiak megőrülnek a hálószobában. 

Meg kell adnod neki azt a hawk tuah-t, és rá kell köpnöd arra a dologra

– hangzik a válasz a titokzatos nőtől, a teljes dinamika megértéséhez azonban meg kell nézni a videót:


A nőt az interneten Hawk Tuah-lányként emlegetik, nem sokkal a videó felpörgése után pedig az is kiderült, hogy a mémsztár valódi neve Hailey Welch és Tennessee államban él. Egy divatmárkával kollaborálva „hawk tuah”-s sapkákat árult, amiknek eladásából 24 millió forintnak megfelelő összeg folyt be.

És még egy countrykoncerten is a színpadra lépett:

@zachbryanarchive Zach Bryan invited the Hawk Tuah girl on stage for ‘Revival’ in Nashville, Tennessee! #ZachBryan #HawkTuah ♬ original sound - Zach Bryan Archive


A 24.hu vette észre, hogy Welch hétfőn interjút adott egy amerikai podcastműsorban, ahol elmondta, szülei hogyan reagáltak szavaira és a történésekre:

Szerintük ez olyan vicces… Soha nem tudják, mi jön ki a számon.

Azt is elmondta, hogy az idézetével ellátott sapkákat áruló férfival kapcsolatba próbáltak lépni a rajongói, hogy megtudják, Welchet hol érhetik el:

Annak a fickónak, aki a sapkákat csinálja, három nappal ezelőtt 600 dollárt ajánlottak, hogy köpjek bele egy üvegbe és adjam el. Ez felháborító! Totál undorító.

Welch hozzáteszi, hat hónapja törölte magát a közösségi médiából, így minden tartalom, amit az ő nevével látnak Facebookon vagy Instagramon, hamis.

A hírhedt interjújával kapcsolatban azt mondja, aznap este sokat ivott, viccnek szánta az abban hallott megjegyzését. Nem szeretné, ha élete végéig Hawk Tuah-lányként ismerné az internet. Elárulta miután híressé vált, felmondott a munkahelyén, és most azt tervezi, hogy beutazza az országot, és szerepel egy show-ban.

Nyitókép: JP Studios / YouTube

#Bulvár#hawk tuah#mém#hailey welch#felmondás

Címlapról ajánljuk