Bulvár

Esküvői ruhája dekoltázsa miatt piszkálták, visszaszólt a gyűlölködőknek Eva Amurri

rtl.hurtl.hu

2024. július 2. 18:31

Susan Sarandon lánya, Eva Amourri egy olyan ruhát választott Ioan Hock séffel való házasságkötésére, amiben nem rejtette el kebleit. 

Susan Sarandon színésznő lánya, az ugyancsak színésznőként dolgozó Eva Amurri két év jegyesség után, New Yorkban megházasodott, élete nagy napjáról pedig az Instagramon jelent meg néhány kép, számolt be a Page Six.

„Ez tényleg a legkülönlegesebb nap volt, tele annyi szeretettel és a leghihetetlenebb energiával” – írta hétfőn sztorijához Eva Amurri, aki a nagy napra egy pánt nélküli Kim Kassas-kreációt választott. Többen pedig úgy érezték, véleményt kell mondaniuk a ruhaválasztásról, Amurri erre is reagált. 


„És mindenkinek, akit megbotránkoztat, hogy a melleimet nem »pakoltam el«... Nyugodtan készítsetek screenshotot későbbre” – írta Amurri, és egy egészen közeli képet is posztolt dekoltázsáról.

A kritikusok szerint a ruha nem volt az alkalomhoz illő, a 39 éves Amurri szerint nagyon is: „Imádom, hogy vintage hangulatú és ultra nőies, anélkül, hogy túlságosan puffos lenne” – mondta a People-nek egy hétfőn megjelent interjúban, amiben arra is kitért:

Szexi, de elegáns akartam lenni, és szerintem ez a ruha ebben tökéletes egyensúlyt teremt.


Nyitókép: Amanda Edwards/WireImage

#Bulvár#eva amurri#susan sarandon#esküvő#ruha#dekoltázs

Címlapról ajánljuk