Bulvár

Az új magyar szépségkirálynő szingli, és elárulta, hol lehet vele ismerkedni

rtl.hurtl.hu

2024. június 30. 20:11

A Tinderen hiába keresik a férfiak az új magyar szépségkirálynőt, de Katzenbach Andrea elmondta, hol érdemes keresni. 

A 23 éves kiskőrösi Katzenbach Andrea nyerte az idei Miss Wolrd Hungary szépségversenyt, és az új szépségkirálynő a Palikék Világa by Manna műsorában elárulta, hogy volt egy komoly párkapcsolata, egy ideje viszont már szingli – írta a story.hu. Katzenbach Andrea elmondta, hogy nyitott egy kapcsolatra, de a férfiaknak kell ehhez megtenni az első lépést.

A szépségkirálynő közölte:

Én sosem megyek oda egy pasihoz, megvárom, hogy ők jöjjenek oda. Esetleg, ha valaki tényleg nagyon tetszik, ránézek, adok egy-két jelet, de nem szoktam, úgymond, férfiakra nyomulni.

Katzenbach Andrea elmondta, hogy a Tinderen soha nem ismerkedne, viszont, ha az Instagramon ír rá egy általa helyesnek vélt fiú, szokott válaszolni. „Volt, hogy ott ismerkedtem. Szerintem ez megkönnyíti a férfiak dolgát” – mondta a szépségkirálynő.

Katzenbach Andrea elárulta azt is, hogy örül annak, amikor Kulcsár Edinához hasonlítják, mert „Edina egy nagyon szép nő, és mellette sikeres is".

Kulcsár Edina szintén 23 éves volt, amikor a világ második legszebbjének választották Londonban:


Nyitókép: A győztes 23 éves kiskőrösi Katzenbach Andrea a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2024. június 23-án. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

#Bulvár#szépségkirálynő#ismerkedés#miss hungary#katzenbach andrea

Címlapról ajánljuk