Bulvár

Schumacher Vanda életközepi válságba került 25 évesen

rtl.hurtl.hu

2024. június 28. 20:13

Schumacher Vanda karrierjében éli meg ezt a fajta válságot.

Életközepi válságba került a 25 éves Schumacher Vanda, aki manapság folyamatosan a jövőn töri a fejét, írja a Blikk. A színésznő arról beszélt: „Keveset beszélünk róla, de szerintem a fiataloknál is előfordulhat ez az életközepi válság. Normál esetben, amikor kijön valaki az egyetemről, 23-25 éves. Dolgozik 10 évet a szakmájában, családot alapít… Majd rájön, hogy nincs feljebb, és meg is érkezett az életközepi válság”.

Hozzátette: 

Én a karrieremben éreztem ezt. Még mindig szeretem, amit csinálok, de elgondolkodtam, meddig tudom ezt még csinálni. Időközben megjelent az üzlet az életemben, és megfogalmazódott bennem, tudok-e váltani. Az utóbbi időben más irányba fordult a karrierem.

És hogy milyen irányban képzeli el további életét? „Gyerekkoromban szerettem volna politikus lenni, mert mindig nagy szám volt, de nem a hatalomra vágytam. Aztán jött a média, ahol a szavam és a hangom is eljut az emberekhez, és nem kell politikai játszmákban részt vennem. Igyekszem tenni valamit, és felhívni a figyelmet a jelen és a jövő problémáira, így az üzleti élet mellett van egy nemzetközi alapítványom, ami a virtuális valósággal foglalkozik”.

Schumacher Vandát teljesen elkapta az Eb-láz, az elmúlt hetekben csakis a focis hírek érdekelték. Azt, hogy a magyarok esélyeit hogyan látta a kiesés előtt, ebben a videóban fejtegette a sztár:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#schumacher vanda#válság#életközepi válság#celeb#család#munka#üzlet

Címlapról ajánljuk