Bulvár

Tom Cruise lánya a gimnáziumi ballagásán már nem használta apja vezetéknevét, aki Taylor Swift-koncerten volt a fontos esemény helyett

rtl.hurtl.hu

2024. június 26. 19:32

Suri Cruise-nak édesanyjához hasonlóan nincsen túl jó kapcsolata a világsztárral.

Vezetéknevet váltott Tom Cruise lánya, Suri Cruise nem sokkal azelőtt, hogy elballagott a gimnáziumból, írja az Independent. A lap felidézi, hogy Tom Cruise a ballagás napján VIP-vendég volt egy Taylor Swift-koncerten, ezért hagyta ki lánya életének fontos pillanatát.

Cruise és Katie Holmes színésznő (Batman: Kezdődik) lánya június 21-én ballagott el New Yorkban: ekkor már Suri Noelle néven lépett színpadra a lány, aki nemrég lett 18 éves, tehát gyakorlatilag az első adandó alkalommal élt a névváltoztatás lehetőségével. Az új név is azt mutatja, hogy közelebb áll anyjához, mint apjához: Holmes középső neve ugyanis szintén Noelle.

Tom Cruise ugyanezen a hétvégén Taylor Swift londoni koncertjén vett részt több sztár társaságában. Cruise és Holmes még 2006 novemberében házasodtak össze, majd 2012-ben váltak el. Ebben az időben sok pletyka keringett arról, hogy Cruise a szcientológiába is beszervezte Holmest.

Tom Cruise-ról az elmúlt időszakban több cikket is írtunk:

Nyitókép: Gotham/  GC Images / MTI / EPA / Sebastien Nogier

#Bulvár#tom cruise#lány#ballagás#gimnázium#katie holmes#színész#taylor swift#koncert

Címlapról ajánljuk