Bulvár

Járai Kíra olyan mélyen volt, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 18:08

Járai Kíra szinkronrendező szerint nincsen univerzális recept arra, hogy hogyan lehet kijönni a gödörből.

Járai Kíra a Hozz egy verset című podcastben mesélt élete legtraumatikusabb időszakáról, amikor állítása szerint olyannyira mélyen volt, hogy az öngyilkosságot fontolgatta, erről a Blikk írt. 

„Az idegösszeomlásom idején volt ez. Ettől eltekintve, mindig iszonyatosan távol állt tőlem az öngyilkosság gondolata. Nem tudtam elképzelni, hogy én valaha kerülhetek ilyen helyzetbe, hogy csak ezt látom megoldásnak. De sajnos van az a mentális állapot, amikor igenis megfordult bennem ez. Amikor az ember ezt az élethelyzetet megtapasztalja, utána már semmi nem lesz ugyanolyan” – fogalmazott Járai Kíra, aki szerint nincs egy általános recept, hogyan lehet kijönni a gödörből. 

„Igazából csak enyhíteni lehet ezeken a tüneteken. Hihetetlen gyógyszerellenes vagyok, úgy nőttem fel, hogy ilyen jellegű gyógyszereket nem szedünk soha, inkább a halál. Aztán rá kellett jönnöm, hogy van olyan állapot, amikor ez igenis egy mankó lehet. Nyilván nem megoldás, pusztán segítség, hogy kimássz a gödör legmélyéről” – mondta.

Járai Kíra igazi harcos, ezt a Sztárboxban is megmutatta:

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

Nyitókép: RTL

#Bulvár#járai kíra#mentális betegség#idegösszeomlás

Címlapról ajánljuk