Bulvár

Bata Éva: Azzal, akivel együtt hálok, ne dolgozzak együtt

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 21:29

Bata Éva színművész arról is beszélt, hogy édesapja alkoholista volt, ez erősen meghatározta családjuk életét.

Bata Éva volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság legújabb epizódjában, erről a 24.hu írt.

A színész egyebek mellett arról beszélt, hogy édesapja alkoholista volt, ami nagyon erősen meghatározta a családjuk életét. Mint mondta, az ebből adódó konstans feszültséget sokáig hurcolta magával.

Bennem volt egy nagyon erős szégyenérzet, hogy erről nem szabad beszélni, ez nem olyan csilli-villi. Nem olyan rózsaszín az egész, akkor inkább ne is beszéljünk róla. Szerintem ez egy butaság

– fogalmazott Bata. Amikor a férjével, Bereczki Zoltánnal összekerültek, akkor kezdett el igazán foglalkozni a dologgal, és meglátni, hogy „mindenféle módszerek vannak, amikkel ez feloldható”.

Bár Bata korábban dolgozott már együtt a párjával, és a közös munka alkalmával nem is volt köztük probléma, nem vágyik arra, hogy ismét így tegyenek.

„Nyilván amikor eljön megnézni, vagy valami kérdésem, problémám van, akár színházban, próbafolyamat közben vagy bármi ilyen téren, azt mindig megvitatjuk. Nagyon szeretem, ahogy neki forog az agya, egész más aspektusból tud ránézni helyzetekre, és tök jó megoldásokat ajánl. De hogy ezt aktívan mi hogy tudnánk csinálni egy ilyen nyomással, attól én egy kicsit félek” – magyarázta.

Azzal, akivel együtt hálok, azzal ne dolgozzak együtt. Ez az én tapasztalatom. Biztosan meg lehet ezt teremteni, nekem ez nagyon nehéz. 

„Az a frissesség, az a titok, az a rezgés, amivel kelek, fekszem, ismerem, szeretem, tudom a működését, már nem tud olyan magas rezgés lenni, mint akivel ez nincs meg” – tette hozzá Bata Éva.

Nyitókép: Bata Éva (b) Kitty és Bereczki Zoltán (j) Tim szerepében Nina Raine Nemek és igenek című darabjának fotóspróbáján a Centrál Színházban 2019. február 28-án. – Fotó: Mohai Balázs / MTI

#Bulvár#bereczki zoltán#alkoholizmus#munka

Címlapról ajánljuk