Bulvár

Fenékszelfi készítése közben fotózták Jennifer Lopezt

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 14:38

Lesifotósok lencsevégre kapták, ahogy Jennifer Lopez szelfiket készít fürdőruhás fenekéről egy jacht fedélzetén olaszországi nyaralása közben. 

Látszólag nagyon jó hangulatú nyaraláson volt Jennifer Lopez, miközben a széleskörben terjedő pletykák szerint válófélben van férjétől, Ben Afflecktől – írta a Page Six. Az amerikai bulvárlap több lesifotós fényképet is közzétett az 54 éves sztárról, ahogy egy jacht fedélzetén élvezi a napsütést és a tengert egy fehér fürdőruhadresszben, és egymás után készíti magáról a szexi szelfiket – köztük párat, aminek híres feneke volt a középpontjában.

A lap megemlítette, hogy bár egyedül volt a nyaraláson, Afflecktől kapott jegygyűrűjét viselte. A Lopezről készült fényképeket a Page Six oldalán tudja megtekinteni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági válsága: csak PR-fogás, amit látunk?

Válságban lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, de a pár még semmi konkrétumot nem közölt erről. Az emberek csak találgatnak, és lesik, hogy ki, mikor hordja vagy nem hordja a jegygyűrűjét. Az énekesnő-színésznő éppen legújabb filmjével turnézik – lehet, hogy csak egy kis felhajtásra volt szüksége? Forgács Mariann közösségimédia-szakértő a Reggeliben arról beszélt, mi történhetett a híres „power couple” körül:

Joe és Csenge, Kucsera Gábor és Tápai Szabina – van, akiknek sikerül, ami a Lopez-Affleck házaspárnak nem?

Jennifer Lopez új filmjének premierjén férje nélkül jelent meg – és hiába csillogott az ujján a karikagyűrű, ennyi elég volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások: Ben Affleckkel véget ért a házasságuk. Pedig még a hollywoodi filmekben is ritka az olyan mesébe illő románc, mint az övéké – volt. Esetükben bebizonyosodhat a régi közhely, miszerint felmelegítve csak a káposzta jó.

Azért nem törvényszerű, hogy az újrakezdést szakítás követi. A magyar sztárvilágban is többször voltunk már tanúi viharos szétválásoknak, melyeket aztán szenvedélyes kibékülés követett:

Nyitókép: Jennifer Lopez egy filmbemutatón, Los Angelesben, 2024. május 20-án. Fotó: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

#Bulvár#jennifer lopez#ben affleck#szakítás#olaszország#nyaralás#szelfi#fenék

Címlapról ajánljuk