Bulvár

Horváth Éva: Talán furcsán hangzik, de megérzem, ha valaki várandós lesz

rtl.hurtl.hu

2024. június 21. 20:47

Horváth Éva elmondta, Balin kiderült, akár gyógyító vagy látó is lehetne belőle, meg van hozzá a képessége. 

Talán furcsán hangzik, de megérzem, ha valaki várandós lesz – mondta el a Story magazinnak Horváth Éva, a 24.hu beszámolója szerint. Az egykori szépségkirálynő a lapnak elmondta, hogy két barátnőjét is azzal hívtaa fel, hogy anyuka lesz, „mire mindketten azt kérdezték, honnan tudom, hiszen még pár hétig senkinek nem akarták mondani.” Hozzátette, hogy „Lipcsei Betta barátnőmnél is megéreztem, amikor babát várt”.

Horváth Éva elmondta, hogy Balin többen is mondták neki, hogy jók a megérzései, és rá tud hangolódni mások energiáira, és ezt ki is próbálták egy gurunál. Mutattak neki néhány ládát, és egyikben egy „kincs” lapult. „Végigtapintottam a ládákat, és az egyiket forrónak éreztem, történesen azt, amelyikben a kincs lapult” – mondta Horváth Éva. Hozzátette, hogy akár gyógyító vagy látó is lehetne belőle, ahhoz azonban tanulnia kellene még.

Éva és családja 2022 januárjában hagyta el az országot és Balira költöztek. Akkor a Fókusznak mutatta meg, hol és hogyan élnek:


Tavaly nyáron pedig a Fókusznak arról beszélt, hogy nyaralni jöttek Magyarországra és bár felröppentek a hírek, hogy örökre hazatérnek, szó sincs erről:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#horváth éva#terhesség#megérzés#bali

Címlapról ajánljuk