Bulvár

Elismerte a vecsési autómosó egyik dolgozója, hogy Szigligeti Ivett szokott náluk autót mosatni

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 21. 6:34

Nyilatkozott a Blikknek a vecsési autómosó egyik dolgozója, és elismerte, hogy járt már náluk Szigligeti Ivett, akiről Dudás Miklós azt közölte, nem véletlenül jár oda heti háromszor autót mosatni.

A Blikk felkutatta azt a vecsési autómosót, ahol állítólag Szigligeti Ivett állítólagos új szerelme dolgozik. Mint arról az rtl.hu is beszámolt, nem kizárt, hogy ezúttal tényleg végleg véget ért Szigligeti Ivett influenszer, műkörmös és Dudás Miklós világbajnok kajakozó sok hullámvölgyet megélt kapcsolata. A sportoló nemrég instasztoriban közölte, hogy gyermekeinek anyja megcsalta őt egy közös ismerősükkel, aki Vecsésen egy autómosóban dolgozik.

Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni

– írta Dudás Miklós, aki felháborodottt azon, hogy a bulvárhírekben őt nevezték hűtlennek, miközben épp ő volt az, akit megcsaltak.

A Blikk riportere elment abba a vecsési autómosóba, ahová állítólag a kétgyerekes anya gyakran elment, hogy találkozzon új szerelmével. A lapnak több dolgozó is megerősítette, hogy Ivett valóban járt már náluk:

Igen, szokott itt mosatni

– mondta az autómosó egyik dolgozója, de arról nem tudott beszámolni, hogy milyen viszony lehet munkatársa és az influenszer közt.

A szóban forgó kollégát, aki állítólag Szigligeti Ivett új szerelme, a Blikk nem találta a munkahelyén, a lap szerint feltehetően azért, mert „a vezetőség jobbnak látta, ha az autómosó nem keveredik bele a botrányos történetbe”.

A házaspár korábban még az RTL kamerái előtt vallott szerelmet egymásnak, hétfőn azonban Szigligeti Ivett közösségi oldalán utalt arra, hogy már nincsenek együtt Dudás Mikivel. Abból sosem csináltak titkot, hogy több mosolyszünet is volt köztük, de mostanáig úgy tűnt, nem tudnak egymás nélkül élni. A Fókusz szerette volna Ivettet is megkérdezni kapcsolatuk jelenlegi állásáról, de nem kívánt nyilatkozni:


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#szigligeti ivett#dudás miklós#vecsés#autómosó

Címlapról ajánljuk