Bulvár

Dudás Miki: Ivett megcsalt egy autómosóval, nem véletlenül jár hetente háromszor autót mosatni

rtl.hurtl.hu

2024. június 20. 10:20

Dudás Miki és Szigligeti Ivett nyilvánosan üzengetnek egymásnak.

Korábban még az RTL kamerái előtt vallottak szerelmet egymásnak, Szigligeti Ivett azonban hétfőn közösségi oldalán arra utalt, hogy már nincsenek együtt Dudás Mikivel. Abból sosem csináltak titkot, hogy több mosolyszünet is volt köztük, de úgy tűnt, nem tudnak egymás nélkül élni. 

Dudás Miki nemrég egy korlátozott ideig elérhető Instagram-posztban erősítette meg, hogy a kapcsolatuk ismét zátonyra futott, szúrta ki a 24.hu.

Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a szar, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni

–  idézi a portál a magyar világbajnok kajakozót.

„Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak, akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja” – írta Dudás.

Sokan a gyerekek miatt döntenek úgy, hogy újra és újra esélyt adnak egy nem működő kapcsolatnak. A Fókuszban korábban annak jártunk utána, hogy mitől függhet, hogy egy újrakezdett kapcsolat működik-e vagy sem:

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#dudás miki#szigligeti ivett#megcsalás#félrelépés#szakítás

Címlapról ajánljuk