Bulvár

Tornóczky Anita 45 évesen babát vár

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 7:58

Tornóczky Anita párjával éveken át küzdött, hogy anya lehessen. Az egykori műsorvezető azt is elárulta, kisfia vagy kislánya lesz-e.

Párjával öt éven át próbálkoztak a családalapítással, végül a második lombikprogram meghozta a várva várt eredményt: Tornóczky Anita babát vár – árulta el a műsorvezető a Best magazinnak, amit a 24.hu idézett.

Az elmúlt öt évben kedvesével, Miklóssal több mint húsz orvosnál megfordultak, és bár mindegyiküknek volt javaslata számukra, egyik sem működött. A kicsit, egy kisfiút decemberre várják. „Jól vagyok, de tény, nagyon vigyázni akarok erre a babára már a fogantatása pillanatától kezdve. (…) Hozzá képest minden más másodlagos lett” – mesélte Tornóczky. Hozzátette, mindez viszont azzal járt, hogy maga mögött kellett hagynia korábbi pörgős életvitelét.

Szeptemberben kezdték meg a hormonpótlást és a stimulációt, januárban pedig megtörtént az első beültetés. Ez ugyan sikertelennek bizonyult, a második viszont eredményt hozott. Tornóczky elárulta, hogy küzdelmüket eddig csak a közeli barátaikkal és családtagokkal osztották meg.

Azt is tudtuk, hogy a magyar jogszabályok szerint bármilyen lombikprogramot csak 45 éves korig kezdhetek el, így abba is belevágtunk tavaly, mert az időkorláton picit aggódtunk – augusztusban mégiscsak 46 leszek. De azt, hogy lesz kisbabám, hogy ő egyszer érkezni fog, éreztem a lelkem mélyén, szóval valójában egy percig sem aggódtam

– mesélte az egykori műsorvezető.

Tornóczky Anitát Görög Zita értesítette, hogy feltörték az Instagram-oldalát. A hacker váltságdíjat követelt Anitától az oldaláért, de erre már szerencsére nem volt szükség, sikerült visszaszereznie ellopott oldalát. Hogy hogyan törték fel az oldalát, Anita számára is rejtély, erről korábban a Reggeliben mesélt:

 

Nyitókép: Reggeli

 

#Bulvár#tornóczky anita#terhesség#babát vár#várandós#lombikprogram

Címlapról ajánljuk